Дома / Видео / 80 дена низ Германија во 80 секунди

80 дена низ Германија во 80 секунди

Видео компилација од патувањето на еден велосипедист, инспирација за оригинален начин на зачувување на спомените од вашите патувања.

Обиди се со

Без оправдување

Видео од дечко кој има составено цел тапанарски сет од ѓубре и сепак звучи многу ...