Дома / Видео / 110 години средни училишта

110 години средни училишта

Одлична видео компилација од тоа како изгледале средните училишта во последните 11 децении.

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…