Дома / Видео

Видео

Виолина и Рап

Дуле и Коки имаа Виолина и Гитара, дечкиве имаат виолина и рап и звучат подеднакво, ако не и подобро од Дуле и Коки

Повеќе...

Кежуал расист

Професор кој сакајќи да се оправда од својата расистичка изјава, малку повеќе се закопа со изјавава…

Повеќе...

Раце Горе

Најзабавната компилација од најзабавното бебе, кое само сака да крева раце горе.

Повеќе...

Кучешка кореографија

Имавме кози со добар обид за краток музички спот за песната Staying alive, ама четири мали кученца на подвижна лента иде некако подобро.

Повеќе...