Еж

Бил на одмор Трпе со Трпана и малиот Цветко. Ловел риби и фатил златна рипка.
– Ако ме пуштите ќе ви исполнам по една желба на секој!
– Може, ајде Цветко како најмал почни прв…
– Јас сакам еж!
На ова Трпе изнервиран почнал да вика:
– Што ќе ти е еж, да ти ебе матер ежот!
По некое време Трпана панично почнала да вика:
– Вади го ежот, вади го од пичка!!!

Обиди се со

ЕКТС

Фатил студент златна рипка и таа му рекла: – Пушти ме, ќе ти исполнам една ...