Диџеј

Еден DJ фатил златна рипка и веднаш ја пуштил. Рипката му рекла:
– Почекај малку! А трите желби?
Диџејот воздивнал и рекол:
– Добро! Кажи кои песни сакаш!

Обиди се со

Реклама

Стои жена пред зградата и вика по мажот: – Швалериште! Пола жени во градот ги ...