Дома / Вицови / Златна риба / Депресивец

Депресивец

Некој голем депресивец ја фатил златната рипка и рипката му рекла ако ме пуштиш ќе ти исполнам една желба, a овој и рекол:
– Па нели беа три желби.
Се разочарал и ја пуштил!

Обиди се со

Еж

Бил на одмор Трпе со Трпана и малиот Цветко. Ловел риби и фатил златна рипка. ...