Дома / Вицови / Животни / Стоногалка

Стоногалка

Машката стоногалка брои:
– 97, 98, 99, 100, 101… Драга, си родила син!

Обиди се со

Газење

Си бил некој слон и згазнал на една мравка. Слонот: – Мравке извини. Мравката: – ...