Дома / Вицови / Животни / Поздрав

Поздрав

Вoлкoт: Селaм aлејкум мoмци.
Свињите: Уф фaлa бoгу, муслимaн е.

Обиди се со

Јазици

Научил волкот да вика кукурику, се скрил во шумата и почнал да вика. Слушнала лисицата ...