Дома / Вицови / Трауматологија

Трауматологија

Трпе лежи на трауматологија и влегува докторот:
– Како се здобивте со повредите на главата?
– Епа си лежев дома во кревет со девојката и одеднаш се појави жена ми.

Обиди се со

Живот

Трпе и раскажува на жена си: – Жено, си мислам, како се тркалаат годините… Имаме ...