Дома / Вицови / Сличности/Разлики (страна 4)

Сличности/Разлики

Кејти Пери

Која е разликата помеѓу Грците и Кејти Пери?
– Кејти Пери ја призна Македонија и бакнала девојка.

Шише

Која е разликата меѓу жена и шише?
– Шишето прво се полни па се затнува, а жената прво се затнува па се полни.

Свадба

Што е разликата помеѓу обична и педерска свадба?
– На педерската “Зете мили зете” се свири двапати!

Торнадо

Која е сличноста помеѓу жена и торнадо?
– Врискаат кога доаѓаат и земаат се кога си одат.

Колбас

Која е разликата меѓу фрижидер и плавуша?
– Фрижидерот не се буни кога ќе го извадиш колбасот.