Дома / Вицови / Сличности/Разлики (страна 10)

Сличности/Разлики

Слива и жена

Што е разликата помеѓу жена и слива?
– Сливата прво треба да роди па потоа да ја тресеш, а жената прво да ја истресеш, а потоа да роди.

9/11

Што е разликата помеѓу Градскиот трговски центар и Светскиот трговски центар во Њујорк.
– Нашиот има 3 ката повеќе.