Дома / Вицови / Си биле... / Разговор

Разговор

Свештеник, студент и филозоф разговараат за сексот.
Свештеникот: Јас можам, имам каде ама не смеам.
Студентот: И јас можам, смеам, ама немам каде.
Филозофот: Јас и можам и смеам и имам каде… ама ЗОШТО?!

Обиди се со

Ѓаволот и тројцата луѓе

Си биле Математичар,Техничар и Цветко. Умреле и Ѓаволот им рекол. – Слушајте сега, вие сега ...