Инженери

Во еден бар биле тројца инженери, едниот Македонец, другиот Германец и третиот Американец. Приоѓа Македонецот и им вика:
– Добар ден, што ќе се напиете!?

Виц на годината (2014)

Обиди се со

Бос

Во полициска станица: – Шефе, жена убила маж со 12 убоди. – Причина? – Одел ...