Жени

Што мислат жените за време на секс:
– На 18 години: леле да не дознае мама само.
– На 28 години: леле да не останам трудна.
– На 38 години: леле маж ми да не дознае.
– На 48 години: леле види го таванот каков е. Па ќе треба да кречиме оваа година.

Обиди се со

Кошмар

Се буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му: ...