Жени

Пробајте да ги разберете жените:
Една плаче за маж.
Друга плаче од маж,
трета плаче по туѓ маж.

Обиди се со

Медицина

Баба отишла на доктор и го потпрашува докторот: – Докторе да ви кажам нешто. Медицинава ...