Дома / Вицови / Виц на денот / Втора жена

Втора жена

Цветко ѕвони среде ноќ на матичниот лекар:
– Докторе изгледа жена ми има воспалено слепо црево…
– Не е можно! Пред две години и го извадија слепото црево на жена ти, а јас досега не сум слушнал некој да има две слепи црева!
– А за втора жена си слушнал ли?!

Обиди се со

Настинка

Во автобус дечко пушта рака помеѓу бутовите на девојката. – Што правиш? – Прашува таа. ...