Дома / Вицови / Виц на денот / Во ресторан

Во ресторан

Во ресторан, семејство со 2 мали деца.
Мајката:
– Келнер, можи ова шо остана да ни го спаковаш за кучето?
Келнерот:
– Можи.
Децата:
– Јееее, мама ќе ни купи куче!

Обиди се со

Совет

Мајката ја советува ќерката: – Ќерко, мажот треба да се избира умно! Гледај го татко ...