Дома / Вицови / Разно / Влавче

Влавче

Прашуваат мало влавче:
– Колку години имаш?
– Немам, немам, немам…

Обиди се со

Бејк Ролс

– Добар ден, Бејк Ролс ве молам. – Сакате со вкус на Уга, Нуга, Ага ...