Дома / Вицови / Разно / Влашки студ

Влашки студ

– Што прават Власите кога им е ладно?
– Седат околу свеќа.
– А кога им е многу ладно?
– Ја палат свеќата.

Обиди се со

Раскрсница

Ромка на раскрсница со дете во рака: – Дај 10 денари за Рамиз! – Еве ...