Ветувања

Влегува геј во кавич, оди на шанк и со нежен феминизиран тон му вика на шанкерот:
– Ќе може ли една кока-кола, грч ладна….
На шанкот имало неколку шофери, и еден од нив дрско му враќа:
– Уште еднаш ако прозбориш на тој тон, ќе ти ја начукам кока-колата во г’з!
А дечкото му одговара:
– Ахх, тие пусти обеќања…

Обиди се со

Пејачка

Цветко седи во ресторан. Го чека келнерот и го прашува: – Дали пејачката исполнува желби? ...