Венчавка

Оди млад човек во матично:
– Можe да закажам венчавка за во вторник?
– Можe бе дечко, ама сите бараат во сабота или недела, ти зошто во вторник?
– Е па за да не си го расипам викендот.

Обиди се со

Одамна

Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ...