Дома / Вицови / Виц на денот / Веб страна

Веб страна

– Вашето име господине?
– ве.. ве.. ве.. Ведран.
– Вашето име господине, а не вашата веб страна.
– пе.. пе.. Пелтечам госпоѓо пи.. пи.. пичка ви матер!

Обиди се со

Директор

Ало брат каде си? -Директорот го мењам денеска. -Ај не ме зезај бе. -Не те ...