Дома / Вицови / Разно / Вампир

Вампир

Еден вампир оди на гости кај друг. Гледа до домаќинот стои чудесна убавица, а тој скиснат:
– Што ти е, зошто изгледаш така?
– Гладен сум!
– Па пиј од нејзината крв, таква убавица стои до тебе!
– Не можам, вљубен сум во неа.
– И како преживуваш тогаш?
– Е па од менструација до менструација…

Обиди се со

Растење

Некој Дедо оди во банка да си ја подигне цела пензија за месецот. Банкарот: – ...