Учиме

Менување на „глаголот“ FACEBOOK.
ЈАС објавувам
ТИ коментираш
ТОЈ, ТАА, ТОА лајкува
НИЕ споделуваме
ВИЕ гледате
ТИЕ се смеат
НИКОЈ не работи…

Обиди се со

Вампир

Еден вампир оди на гости кај друг. Гледа до домаќинот стои чудесна убавица, а тој ...