Тестамент

Милионер на смртна постела го диктира тестаментот на адвокатот:
– На ќерката и ја оставам фирмата, на жената и ја оставам вилата, на љубавницата БМВ-то.
А на зетот, кој многу сакаше да го спомнам во тестаментот:
” Здраво, Трпеее!”
By: Енена

Обиди се со

Кондоми

И кондомите не се безбедни… Еден другар носеше, па го удри кола!!!