Дома / Вицови / Разно / Спасување

Спасување

Трпана разговара со комшиката…
– Кога се земавме со Трпе, ми кажа дека ако го изневерам ќе се убие.
– Ииии, и ти што направи?
– Од тогаш ништо не му кажувам и пет пати му го спасувам животот.

Обиди се со

Змија

– Како прави кучето? – Ав, ав… – Како прави мачето? – Мјау, мјау… – ...