Дома / Вицови / Виц на денот / Службен јазик

Службен јазик

– Од каj си?
– Од Куманово.
– А сопругот?
– Од Струмицa.
– По дома како се разбирате?
– На Англиски, службен ни е.

Обиди се со

Рогови

Се враќа мажот од службен пат и носи голем поклон за сопругата. Во рацете го ...