Слобода

Судијата го прашува обвинетиот:
– Зошто избега од затвор?
– Сакав да се оженам.
– Многу чудна претстава за слободата имаш момче!

Обиди се со

Кондоми

И кондомите не се безбедни… Еден другар носеше, па го удри кола!!!