Дома / Вицови / Разно / Славење

Славење

Маж оди во полиција:
– Жена ми исчезна
Кога?
– Пред еден месец..
Па зошто дури сега дојде да кажеш??
– До сега славев со другарите.

Обиди се со

Охриѓани

Ги прашале Охриѓаните: – Што имате против Скопјани? – Ништо ефикасно.