Слабеење

Влегува дебела жена во аптека и прашува:
– Имате ли нешто ефтино за слабеење?
– Да, имаме. Ханзапласт.
– А како се користи?
– Се лепи на уста

Обиди се со

Одамна

Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ...