Што ако

Во Охрид, сред туристичка сезона:
– Ајде повелите да се повозите со кајче.
– Не фала, од Охрид сне.
– Ам шо аку, оние од кочани ориз не јадет?

Обиди се со

Кондоми

И кондомите не се безбедни… Еден другар носеше, па го удри кола!!!