Дома / Вицови / Разно / Семејство

Семејство

По еден месец забава девојката му вели на дечкото:
– Па, драги по овој период мислам дека е време да ме претставиш на твоето семејство!
– Нема таква можност!
– Зошто?
– Па, жена ми е на работа, а децата се во училиште !!!

Обиди се со

Баба

Отишла баба на доктор со нож во колено. Докторот ја прашал што и е, зошто ...