Секс

– Докторе,смеам ли со ќерка ми да поразговарам за секс?
– А,колку години има таа?
– 16.
– Е, тогаш поразговарајте со неа,и ќе научете многу работи.

Обиди се со

Јазично богатство

Трпе и Трпана пијат утринско кафенце и читуцкаат весници: – Трпе, знаеш шо, ова статистикава ...