Секс

Седат двајца пензионери на клупа и разговараат:
– Колку пати можеш да имаш секс?
– Два пати.
– А кој пат е подобар, првиот или вториот?
– Оној во пролет, дефинитивно.

Обиди се со

Одговарање

Малиот Трпе одговара пред цел клас, ама не му оди најдобро, па професорот му вели: ...