Дома / Вицови / Разно / Роденден

Роденден

Влав му слави роденден на детето:
– Ајде сине дувни ги свеќичките и замисли си желба.
– Сакам да ми купиш торта тато.

Обиди се со

Извршители

Се шетаат двајца вампири еден татко и еден син. Таткото му вика на синот: – ...