Дома / Вицови / Разно / Развод

Развод

80 годишна баба седи на автобуската станица и нервозно притиска на копчињата на телефонот. Поминува млад човек и таа му вика:
– Дете, ќе можеш ли да ми напишеш една ЅМЅ порака, зошто не гледам добро?
– Може, што сакате да напишам?
– Пиши – “Свињо прљава, да не си се осмелил да ме бараш повеќе! Те напуштам, Одам кај мама!”

Обиди се со

Рецепт

Машки рецепт за сарма. Потребни состојки: – 1 зелка; – 500 грама мелено месо; – ...