Дома / Вицови / Разно / Развод

Развод

– Оче сакам да се разведам со маж ми…ќе ми дозволите ли?!
– А зошто чедо? Која е причината?!
– Епа излезе дека не е таков каков што мислев…
– А пред да се омажиш за него?!
– Ех оче, сум била глупава!
– Гледаш ли… и покрај сѐ тој те зеде таква.

Обиди се со

Македонска плата

Дефиниција за плата? – Финансиска помош за тие што не знаат да крадат.