Дома / Вицови / Разно / Работа

Работа

Се прибира некој дома, ја наоѓа жената со љубовникот и му се пушта да го тепа.
Љубовникот бегајќи околу лежајот му вели:
-А бе јас си ја оставив мојата работа за да ја завршам твојата, а ти ќе ме тепаш…

Обиди се со

Верност

Пред венчавка во црква момчето скришно му дава на попот 100 евра и му вели: ...