Пушење

Пациент оди кај лекар:
– Докторе толку многу кашлам, дури не можам ни да дишам како што треба…
– Пушиш ли?
– Да!
– Епа откажи ги цигарите!
Во истиот момент докторот пали цигара и почнува да пуши.
– Ама докторе и вие пушите!
– Пушам ама не одам да досадувам по лекари!

Обиди се со

Кондоми

И кондомите не се безбедни… Еден другар носеше, па го удри кола!!!