Дома / Вицови / Виц на денот / Прозирна кошула

Прозирна кошула

– Колешке многу убаво ти стои кошулата.
– Фалааа! Oдоздола немам ништо.
– Е ако де ќе пораснат.

Обиди се со

Сервис

Доцна навечер ѕвони мобилниот на Трпе: – Ало, дали е тоа сопственикот на Ауди сервисот? ...