Дома / Вицови / Разно / Проодување

Проодување

– Син ми прооди!
– Ама нели има 20 години?!
– Има, ама 3 дена беше пијан едвај стоеше.

Обиди се со

Писмо до Дедо Мраз

Писмото до Дедо Мраз од еден Македонец . „Почитуван Дедо Мраз, за оваа нова година ...