Дома / Вицови / Виц на денот / Правосмукалка

Правосмукалка

Колку ви е правосмукалката?
– 12.000 денари.
– Е што бе, и гревови да не чисти?

Обиди се со

Војна

Комшике, гледам доктор свак д’н доваѓа куде тебе, да не се разболеја некој? – Комшике, ...