Дома / Вицови / Разно / Прашање

Прашање

Прашање на женски форум:
– Жени, маж ми истури кафе на новиот тепих… со што да ја исчистам крвта?

Обиди се со

Вампир

Еден вампир оди на гости кај друг. Гледа до домаќинот стои чудесна убавица, а тој ...