Дома / Вицови / Виц на денот / Порано и сега

Порано и сега

Порано и с’г:
Баба и Дедо: Запознавање, прв пољубац, свадба, секс..
Мама и Тато: Запознавање, прв пољубац, секс, свадба..
Д’нска: Пољубац, секс, пољубац, секс, запознавање.

Обиди се со

Бродолом

Четворица мажи на различна возраст после бродолом падне на пуст остров. Откако го обиколиле островот, ...