Дома / Вицови / Разно / Пензија

Пензија

Сурова вистина:
Изјава на пензионер:
– Точно е дека јас не знам што е тоа интернет, ама ни вие еден ден нема да знаете што е тоа пензија.

Обиди се со

Фрижидер

Трпана го прашува швалерот: – Драги, некогаш си поправал ли фрижидери? – Никогаш. – Веднаш ...