Педер

– Шефе, абе стварно сме имале педер во фирмава…
– Стварнооо… Кој е!?
– Баци ме, па ќе ти кажам.

Обиди се со

Рецепт

Машки рецепт за сарма. Потребни состојки: – 1 зелка; – 500 грама мелено месо; – ...