Палто

-Многу ви е убаво палтото, кај го шиевте?
-Во Париз.
-А далеку ли е од Пехчаво?
-2259км
-Види ти, колку забутано а како шијат…

Обиди се со

Кондоми

И кондомите не се безбедни… Еден другар носеше, па го удри кола!!!