Дома / Вицови / Разно / Отварач

Отварач

Доцна навечер ѕвони телефонот во итна служба на поликлиника:
– Ало, ни треба помош под итно! Еден наш другар го голтна отварачот за вино!
– Во ред господине ќе пратиме брза помош веднаш.
По неколку минути ѕвони телефонот пак:
– Ало докторе?! Се извинуваме ама не мора да доаѓате, најдовме друг отварач.

Обиди се со

Интервју

На интервју за работа: – Колкава плата очекувате? – Паа, околу 1000 евра. – Ќе ...