Дома / Вицови / Разно / Осигурување

Осигурување

Во осигурителна компанија!
– Кај вас загарантирани ли се осигурувањата? Да нема проблем со исплата на обештетувањата?
– Што зборите?! Минатата недела, на пример, еден наш клиент падна од 14-тиот спрат. Уште не беше стигнат ни до 3-тиот, а жена му веќе си ги зимаше парите…

Обиди се со

Рецепт

Машки рецепт за сарма. Потребни состојки: – 1 зелка; – 500 грама мелено месо; – ...