Операција

Пациент во операциона сала го прашува докторот:
– Докторе, навистина ли ќе ме оперира студент?
– Да.
– А ако е неуспешна операцијата?
– Нема да го положи испитот!

Обиди се со

Живот

Трпе и раскажува на жена си: – Жено, си мислам, како се тркалаат годините… Имаме ...